Árak és csomagok

Érvényes: 2023. január 01-től visszavonásig. Az árak az ÁFÁT tartalmazzák.

Fotókészítés árak

Esküvői fotózás

Az Esküvői fotózás tartalma:

Ceremónia fotózása:  50.000 Ft-tól

A „teljes” nap fotózása:  210.000 Ft-tól

  • Az ár tartalmazza a készülődéstől, éjjel 01:00 óráig tartó, minden momentumra kiterjedő fotózást.
  • egy fotós részvétele,
  • A ceremónia napján kreatív fotózás,
  • a leválogatott képek utómunkázását,
  • A képeket online  adjuk át.

Áraink az utiköltségeket nem tartalmazzák!

Videós foglalás esetén kedvezményt adunk a szolgáltatásaink árából!

Eltérő igény esetén személyre szabott árakért keressen elérhetőségeink egyikén!

Családi és Jegyes fotózás

 

Jegyes fotózás ára:  45.000 Ft. előfoglalásban 40.000 Ft.

 

Családi fotózás ára:  45.000 Ft-tól.

 

Eltérő igény esetén személyre szabott árakért keressen elérhetőségeink egyikén!

Videókészítési árak

Esküvői videós csomagok:

PLATINA csomagegy hosszabb, 3-4 órás utómunkázott, összevágott dokumentarista filmet, illetve ez mellé egy 8-10 perces összefoglaló kisfilmet tartalmaz. Ez a csomag 350.000 Ft + úti díj.

ARANY csomag (a legkeresettebb csomag): egy utómunkázott, összevágott /kb. 8-10 perces/ összefoglaló kisfilmet tartalmaz, ez mellé az egész felvett film-anyag /nyersanyag, master/ vágás nélküli átadását is jelenti, fejezetekre bontva, a kényelmes megtekintés érdekében. Ez a csomag 240.000 Ft + úti díj.

BRONZ csomag: az egész felvett film-anyag /nyersanyag, master/ vágás nélküli átadását jelenti, fejezetekre bontva, a kényelmes megtekintés érdekében. Ez a csomag 140.000 Ft + úti díj.

Az elkészült film, és a nyersanyag /master/ is pendrive adathordozón kerül átadásra, FullHD minőségben, mp4 formátumban. Teljes mértékben visszanézhető a nyersanyag /master/ is.

A rendelkezésre állás legkorábban 12:00 órától /távolság függő/, éjjel 01:00 óráig tart, 1 kamera forgatással.  Ettől eltérő időtartam esetében /pl. éjjel 01:00 óra után/, minden megkezdett óra 20.000 Ft.

Az útiköltség: 120 Ft/km (oda-vissza útvonalon).

Bővebb információ, ajánlatkérés: +36-30-835-7560 telefonszámon.

 

Prestige smink árak

Esküvői csomag

Tartalmazza az Ara exkluzív, és tartós sminkelését próbasminkkel, a Vőlegény alapozását és mattítását igény szerint, hogy a fotókon jól mutasson. Továbbá az Örömanya, és 2 koszorúslány sminkelését. Tartós eszközökkel, és fixálóval a végén.

Esküvői smink ára: 10.000 Ft-tól

Igazán exkluzív smink, swarovski kővel, egyedi pillával igény esetén. Másik fő szempont a tartóssága, melyet erre az alkalomra speciálisan kifejlesztett professzionális termékekkel érünk el. A próbasminket az ár tartalmazza.

Minden további alkalmi smink az esküvőn: Örömanya, koszorúslány stb.

Fő szempont a smink tartóssága, melyet alkalmakra kifejlesztett professzionális termékekkel érünk el, majd a végén fixálóval is rögzítjük, mely különös tartósságot biztosít. Kő díszítést tartalmazhat igény esetén.

Diszkrétebb, világos „szépítő” smink, mely az előnyös vonásokat emeli ki elsősorban.

Erősebb, különlegesebb, elegáns smink, követ, pillát tartalmazhat, végén fixálva.

Előzetes komplett smink, amikor lehetőség nyílik az elképzelések egyeztetésére, megbeszélés alapján elkészítem a kívánt sminket, hogy akár egész napon át viseld, és figyeld hogy érzed magad benne. Így az esetleges módosításokat az alkalomra már előre tudjuk, ha valamit esetleg másként szeretnél. Ennél a sminknél a végén nincs fixálóval történő rögzítés.