Árak és csomagok

Érvényes: 2017. január 01-től visszavonásig.
Az árak az ÁFÁT tartalmazzák.

Prestige csomagok

Esküvői
smink+fotó+videó
Giga Pack

Az Esküvői smink+fotó+videó Giga Pack tartalma:

Az ár tartalmazza az “Esküvői csomag”-nak megfelelő sminket, és a készülődéstől az esküvő végéig (hajnal 02:00 óráig kb.) tartó, minden momentumra kiterjedő fotózást. A képeket 3 db nyomtatott borítós DVD-n utómunkázva adjuk át. Tartalmazza továbbá szintén ugyanebben az intervallumban az egész nap FullHD minőségű videófilm készítését. A kész filmet összevágva, utómunkázva, online letöltési lehetőséggel, FullHD minőségben adjuk át.

Esküvői
fotó+videó
Mega Pack

Az Esküvői fotó+videó Mega Pack tartalma:

Az ár tartalmazza az “Esküvői csomag”-nak megfelelő sminket, és a készülődéstől az esküvő végéig (hajnal 02:00 óráig kb.) tartó, minden momentumra kiterjedő fotózást. A képeket 3 db nyomtatott borítós DVD-n utómunkázva adjuk át. Tartalmazza továbbá szintén, ugyanebben az intervallumban az egész nap FullHD minőségű videófilm készítését. A kész filmet összevágva, utómunkázva, online letöltési lehetőséggel, FullHD minőségben adjuk át

Esküvői
smink+fotó
Mega Pack

Az Esküvői smink+fotó Mega Pack tartalma:

Az ár tartalmazza az “Esküvői csomag”-nak megfelelő sminket, és készülődéstől az esküvő végéig (hajnal 02:00 óráig kb.) tartó, minden momentumra kiterjedő fotózást. A képeket 3 db nyomtatott borítós DVD-n utómunkázva adjuk át.

Fotókészítés árak

Esküvői fotózás

Az Esküvői fotózás tartalma:

  • Az ár tartalmazza a készülődéstől, az esküvő végéig (hajnal 02:00 óráig kb.) tartó, minden momentumra kiterjedő fotózást.
  • A képeket 3 db nyomtatott borítós DVD-n, utómunkázva adjuk át.

Eltérő igény esetén személyre szabott árakért keressen elérhetőségeink egyikén!

Családi és Jegyes
fotózás

Családi és Jegyes fotózás tartalma:

  • Nappali smink
  • 1-2 óra fotózás,
  • 150 kép
  • 2 db felület nyomtatott DVD

Eltérő igény esetén személyre szabott árakért keressen elérhetőségeink egyikén!

Videókészítés árak

Esküvői videózás

Az Esküvői videózás tartalma:

A teljes film igényesen összevágva ,megszerkesztve, utómunkázva kerül átadásra, FullHD (1920*1080) minőségben, mp4 formátumban.

Általában 3-4 rész készül, mely 3-4 órányi kész film, illetve egy 6-15 perces összefoglaló kisfilm.

Az utómunkázott kész film online letöltési lehetőséggel kerül átadásra FullHD (1920*1080) minőségben, mp4 formátumban.

Bővebb információ, ajánlat kérés: Honti Tibor, tel.: +36-20-522-2902, Email: hon.tibi78@gmail.com

Eltérő igény esetén személyre szabott árakért keressen elérhetőségeim egyikén!

 

 

 

 

Prestige smink árak

Esküvői csomag

Tartalmazza az Ara exkluzív, és tartós sminkelését próbasminkkel, a Vőlegény alapozását és mattítását igény szerint, hogy a fotókon jól mutasson. Továbbá az Örömanya, és 2 koszorúslány sminkelését. Tartós eszközökkel, és fixálóval a végén.

Igazán exkluzív smink, swarovski kővel, egyedi pillával igény esetén. Másik fő szempont a tartóssága, melyet erre az alkalomra speciálisan kifejlesztett professzionális termékekkel érünk el. A próbasminket az ár tartalmazza.

Minden további alkalmi smink az esküvőn: Örömanya, koszorúslány stb.

Fő szempont a smink tartóssága, melyet alkalmakra kifejlesztett professzionális termékekkel érünk el, majd a végén fixálóval is rögzítjük, mely különös tartósságot biztosít. Kő díszítést tartalmazhat igény esetén.

Diszkrétebb, világos “szépítő” smink, mely az előnyös vonásokat emeli ki elsősorban.

Erősebb, különlegesebb, elegáns smink, követ, pillát tartalmazhat, végén fixálva.

Előzetes komplett smink, amikor lehetőség nyílik az elképzelések egyeztetésére, megbeszélés alapján elkészítem a kívánt sminket, hogy akár egész napon át viseld, és figyeld hogy érzed magad benne. Így az esetleges módosításokat az alkalomra már előre tudjuk, ha valamit esetleg másként szeretnél. Ennél a sminknél a végén nincs fixálóval történő rögzítés.